Partners account
Connection
Validate

+ 33 4 79 00 33 33

Contact us

simulation
???

new property : Ended - Delivery Completed

New contemporary chalet 250m², Courchevel Village

Back to list

A contemporary chalet opens onto the mountain

Contemporary, thanks to its original shape and its large its large window bays, the chalet respects the traditional Savoyard construction codes. The chalet of more than 250m² is organised on three levels with a hidden ski room.
 
The main entrance guides us into the heart of the living room. The main entrance leads us into the living room, which offers a 180-degree view of the mountain and the pine forest surrounding the chalet. Bathed in natural light, the organisation of this room is segmented between the large convivial living room, the central space of the fireplace/library and the dining room which can accommodate up to 14 guests.
 
On the night side, a real haven of peace, in the heart of the fir trees, with five beautiful en-suite bedrooms, each open onto the mountain. But also on the top floor, a wellness and games area.
Panoramic view
Panoramic view
Spa & Wellness
Spa & Wellness
Ideal sunshine
Ideal sunshine
A unique art of living
The spaces have been designed for living alone, as a couple or as a family, in complete harmony.  The choice of materials enhances the contemporary design of the chalet. A matt black stone with slight veins covers all the living rooms as well as the staircase leading to the night level. An old grey wood salvaged from an old chalet in Canada was chosen to highlight the glazed areas of the chalet.

Discover our other property developments